Jogalnica

Urnik

Katerikoli praksi na urniku se lahko priključite kadarkoli.

Prakse v živo potekajo v Mariboru, točno lokacijo prejmete ob prijavi. Online prakse potekajo preko aplikacije zoom, povezavo prejmete na dan prakse.

Joga praksa poteka na lastno odgovornost. Ne prevzemam nobene odgovornosti za morebitne poškodbe, poslabšanja stanja ali druge negativne posledice, ki bi lahko nastale med prakso ali kot posledica le-te. V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav, se pred prakso posvetujte s svojim zdravnikom. Pred samo prakso me pozorite na kakršnekoli posebnosti (poškodbe, nosečnost…).

Prakse

Hatha flow je praksa, ki bo vsakič drugačna, včasih bo bolj tekoča, včasih bomo dali poudarek na posamezne dele telesa, v prakso pa bomo vključevali tudi različne dihalne tehnike in meditacijo. Primerna je tako za začetnike kot nadaljevalce, ki bi radi svojo prakso poglobili.

Ashtanga vinyasa je dinamična praksa, kjer vsakič ponavljamo isto zaporedje položajev, te pa povezujemo s krajšo sekvenco, ki jo imenujemo vinyasa. Zaradi tega je praksa zahtevnejša in ni primerna za popolne začetnike. Trenutno se po urniku izvaja začetna serija (primary series).

Individualna joga – Prakso si izberete sami, delava ena na ena v ritmu, ki ustreza vam.

Cenik

Prvi obisk je brezplačen.

SKUPINSKA PRAKSA (v živo ali online)

Mesečna karta (4 obiski) 40 EUR 

Mesečna karta (8 obiskov) 70 EUR 

Mesečna karta velja 4 tedne od dneva nakupa.

Enkratni obisk 15 EUR

INDIVIDUALNA JOGA (v živo ali online)

Enkratni obisk (60 min) 1 oseba 35 EUR

Enkratni obisk (60 min) 2 osebi 42 EUR