Jogalnica

Joga za (pre)zaposlene

Joga za (pre)zaposlene je program, ki je nastal z mislijo na vse tiste, ki nimate časa za daljše joga prakse in radi prakticirate jogo iz udobja lastnega doma, na poslovni poti ali na dopustu.


Ob današnjem tempu življenja in vsakodnevnih obveznostih velikokrat pozabimo nase. Seveda so nekatere stvari vedno na prvem mestu in jih preprosto ne moremo ignorirati, ampak vseeno nam lahko v dnevu ostane nekaj časa, ki ga lahko porabimo zase.

Samo na nas je odločitev, kako ta čas porabimo.


Ena izmed teh je joga. Ne boste verjeli, samo 20 minut gibanja na dan je dovolj, da se v svojem telesu počutimo bolje.

S spodbudo in podporo je to še veliko lažje. Dobite ju v moji zaprti Facebook skupini Joga za (pre)zaposlene, čas si morate vzeti sami. 

Komu je program namenjen?

Program je bil ustvarjen za vse, ki:

  • nimate časa za daljše joga prakse,
  • se nočete, ne morete ali nimate časa za vožnjo v studio,
  • imate radi vse na enem mestu,
  • bi radi v prakso joge vnesli več doslednosti.

Kaj vas v skupini čaka?

Jutranja joga

Dvakrat tedensko, ob torkih in petkih ob 7:30, v zaprti Facebook skupini in preko aplikacije Zooom poteka live jutranja joga, ki traja med 20 in 30 minut.

Vsi posnetki ostanejo v skupini in lahko si jih ogledate kadarkoli.

Vprašanja in odgovori

V skupini sem vedno na voljo za vaša vprašanja in odgovore, ki mi jih lahko napišete direktno v skupino ali na info@jogalnica.si.

Cena?

Prvi teden je včlanitev v skupino brezplačna. Če vam je všeč in ostanete, je vsak naslednji mesec cena 25 eur.

POMEMBNO: Joga praksa se izvaja na lastno odgovornost. Fizično vadbo prilagodimo svojim sposobnostim in potrebam ter ob tem poslušamo svoje telo. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se pred prakso posvetujte s svojim zdravnikom, mene pa pred samo prakso opozorite na morebitne posebnosti (poškodbe, bolezni,  nosečnost…). 

PRIJAVI SE ZDAJ