Jogalnica

cropped-Logotip_izbran.png

Urnik 2022/2023

Katerikoli praksi na urniku se lahko priključite kadarkoli.

Prakse potekajo v Mariboru, točno lokacijo prejmete ob prijavi (razen jutranje joge, ki poteka v zaprti Facebook skupini).

Joga praksa poteka na lastno odgovornost. Ne prevzemam nobene odgovornosti za morebitne poškodbe, poslabšanja stanja ali druge negativne posledice, ki bi lahko nastale med prakso ali kot posledica le-te. Fizično vadbo prilagodimo svojim sposobnostim in potrebam ter ob tem poslušamo svoje telo. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se pred prakso posvetujte s svojim zdravnikom, mene pa pred samo prakso opozorite na morebitne posebnosti (poškodbe, bolezni,  nosečnost…). 

Prijave sprejemam na:

TjasaB_Joga_Okt_2021_byPetraCvelbar_0168

Redne prakse

Hatha flow je praksa, ki bo vsakič drugačna, včasih bo bolj tekoča, včasih bomo dali poudarek na posamezne dele telesa, v prakso pa bomo vključevali tudi različne dihalne tehnike in meditacijo. Primerna je tako za začetnike kot nadaljevalce, ki bi radi svojo prakso poglobili.

Ashtanga vinyasa je dinamična praksa, kjer vsakič ponavljamo isto zaporedje položajev, te pa povezujemo s krajšo sekvenco, ki jo imenujemo vinyasa. Zaradi tega je praksa zahtevnejša in ni primerna za popolne začetnike. Trenutno se po urniku izvaja začetna serija (primary series).

Jutranja joga je krajša jutranja praksa za vse tiste, ki radi prakticirate jogo kadarkoli in kjerkoli. Poteka v zaprti Facebook skupini, posnetki ostanejo v skupini. Skupaj se prebudimo, pretegnemo in pripravimo na nov dan. Ne boste verjeli, samo 20 minut gibanja na dan je dovolj, da se v svojem telesu počutimo bolje. Več informacij najdete pod zavihkom programi > joga za (pre)zaposlene

Individualna joga – joga ena na ena, v ritmu in na način, ki ustreza vam. Na uvodni uri se pogovoriva o vaših željah, potrebah in pričakovanjih ter začrtava cilje, ki jih potem iz ure v uro uresničujeva. Individualna joga je namenjena tistim, ki si želite bolj poglobljenega in razdelanega pristopa k jogi. Osebni pristop zagotavlja, da se vadba prilagodi vašim potrebam, počutju, željam in specifiki zdravstvenega stanja. Individualna joga lahko poteka pri vas doma, pri meni v studiu ali online. DARILO: ob nakupu individualne joge vam podarim 30-minutno gibalno analizo.

15-minutna gibalna analiza – krajše individualno srečanje (v živo ali online), na katerem si pogledava vaše gibalne vzorce, določiva dele telesa, na katere morate biti med prakso pozorni, dele, na katerih bi bilo dobro pridobiti več moči, pokažem pa vam tudi najosnovnejše prilagoditve asan, ki so smiselne glede na vaše gibalne vzorce.

Cenik

SKUPINSKA PRAKSA

Enkratni obisk = 15 EUR

5 obiskov = 60 EUR (velja 2 meseca od dneva nakupa) 

10 obiskov = 110 EUR (velja 3 mesece od dneva nakupa)

Program JOGA ZA (PRE)ZAPOSLENE (online) = 25 EUR/mesec

INDIVIDUALNA JOGA (v živo ali online)

Enkratni obisk (60 min) = 40 EUR

5 obiskov = 185 EUR (37 EUR/obisk)

10 obiskov = 350 EUR (35 EUR/obisk)

15-MINUTNA GIBALNA ANALIZA (v živo ali online)

Enkraten zakup = 12 EUR

*možen je tudi nakup DARILNIH BONOV (pišite mi na info@jogalnica.si)

Karte so imensko neprenosljive, datumi se ne podaljšujejo, daljša odsotnost se lahko opraviči z zdravniškim opravičilom (karta se v tem primeru podaljša za obdobje zdravniškega opravičila). Če se termin odpove zaradi razloga na moji strani, se kartica podaljša za obdobje moje odsotnosti.

V kolikor se najavite na vadbo in nanjo ne pridete ter odsotnosti ne odpoveste vsaj dve uri pred vadbo, se vam obisk odšteje s kartice.

Praksa joge med šolskimi počitnicami ne poteka.

Cenik velja od 1.1.2023