Jogalnica

cropped-Logotip_izbran.png

Urnik 2022/2023

Katerikoli praksi na urniku se lahko priključite kadarkoli.

Prakse potekajo v Mariboru, točno lokacijo prejmete ob prijavi (razen jutranje joge, ki poteka v zaprti Facebook skupini).

Joga praksa poteka na lastno odgovornost. Ne prevzemam nobene odgovornosti za morebitne poškodbe, poslabšanja stanja ali druge negativne posledice, ki bi lahko nastale med prakso ali kot posledica le-te. Fizično vadbo prilagodimo svojim sposobnostim in potrebam ter ob tem poslušamo svoje telo. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se pred prakso posvetujte s svojim zdravnikom, mene pa pred samo prakso opozorite na morebitne posebnosti (poškodbe, bolezni,  nosečnost…). 

Prijave sprejemam na:

TjasaB_Joga_Okt_2021_byPetraCvelbar_0168

Redne prakse

Hatha flow je praksa, ki bo vsakič drugačna, včasih bo bolj tekoča, včasih bomo dali poudarek na posamezne dele telesa, v prakso pa bomo vključevali tudi različne dihalne tehnike in meditacijo. Primerna je tako za začetnike kot nadaljevalce, ki bi radi svojo prakso poglobili.

Ashtanga vinyasa je dinamična praksa, kjer vsakič ponavljamo isto zaporedje položajev, te pa povezujemo s krajšo sekvenco, ki jo imenujemo vinyasa. Zaradi tega je praksa zahtevnejša in ni primerna za popolne začetnike. Trenutno se po urniku izvaja začetna serija (primary series).

Jutranja joga je krajša jutranja praksa za vse tiste, ki radi prakticirate jogo kadarkoli in kjerkoli. Poteka v zaprti Facebook skupini, posnetki ostanejo v skupini. Skupaj se prebudimo, pretegnemo in pripravimo na nov dan. Ne boste verjeli, samo 20 minut gibanja na dan je dovolj, da se v svojem telesu počutimo bolje. Več informacij najdete pod zavihkom programi > joga za (pre)zaposlene

Individualna joga – Prakso si izberete sami, delava ena na ena v ritmu, ki ustreza vam.

Cenik

Prvi obisk je brezplačen.

SKUPINSKA PRAKSA 

Enkratni obisk = 15 EUR

Mesečna karta 4 obiski = 45 EUR (velja 4 tedne od dneva nakupa) 

Kartica obiskov 9+1 (plačaš 9 obiskov, 10. obisk je brezplačen) = 100 EUR (velja 1 leto od dneva nakupa)

Program JOGA ZA (PRE)ZAPOSLENE = 25 EUR/mesec

INDIVIDUALNA JOGA (v živo ali online)

Enkratni obisk (60 min) = 40 EUR

5x individualna joga = 185 EUR (37 EUR/obisk)

10x individualna joga = 350 EUR (35 EUR/obisk)

*možen je tudi nakup DARILNIH BONOV (pišite mi na info@jogalnica.si)