Jogalnica

cropped-Logotip_izbran.png

Urnik 2023/2024

Katerikoli praksi na urniku se lahko priključite kadarkoli.

Prakse potekajo v Mariboru, točno lokacijo prejmete ob prijavi (razen jutranje joge, ki poteka v zaprti Facebook skupini).

Joga praksa poteka na lastno odgovornost. Ne prevzemam nobene odgovornosti za morebitne poškodbe, poslabšanja stanja ali druge negativne posledice, ki bi lahko nastale med prakso ali kot posledica le-te. Fizično vadbo prilagodimo svojim sposobnostim in potrebam ter ob tem poslušamo svoje telo. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se pred prakso posvetujte s svojim zdravnikom, mene pa pred samo prakso opozorite na morebitne posebnosti (poškodbe, bolezni,  nosečnost…). 

Prijave sprejemam na:

TjasaB_Joga_Okt_2021_byPetraCvelbar_0168

Redne prakse

Flow joga je praksa, ki bo vsakič drugačna, včasih bolj tekoča, včasih je poudarek na posameznih delih telesa, v prakso pa vključujemo tudi različne dihalne tehnike in meditacijo. Primerna je tako za začetnike kot nadaljevalce, ki bi radi svojo prakso poglobili. Praksa traja 60 minut. Različica Hatha flow je bolj bolj dinamična, različica Antistres slow flow pa bolj umirjena.

Ashtanga vinyasa je dinamična praksa, ki jo začnemo s pozdravi soncu, nadaljujemo s stoječimi položaji, sledijo sedeči položaji in/ali izvajanje zaklonov, prakso pa zaključimo z umirjajočimi inverznimi položaji in končnim sproščanjem. Primerna je za tiste, ki ste že kdaj bili na jogi in poznate vsaj osnovne jogijske položaje. Praksa traja 90 minut. 

Individualna joga – joga ena na ena, v ritmu in na način, ki ustreza vam. Na uvodni uri se pogovoriva o vaših željah, potrebah in pričakovanjih ter začrtava cilje, ki jih potem iz ure v uro uresničujeva. Individualna joga je namenjena tistim, ki si želite bolj poglobljenega in razdelanega pristopa k jogi. Osebni pristop zagotavlja, da se vadba prilagodi vašim potrebam, počutju, željam in specifiki zdravstvenega stanja. Individualna joga lahko poteka pri vas doma, pri meni v studiu ali online. 

30-minutna gibalna analiza – krajše individualno srečanje (v živo ali online), na katerem si pogledava vaše gibalne vzorce, določiva dele telesa, na katere morate biti med prakso pozorni, dele, na katerih bi bilo dobro pridobiti več moči, pokažem pa vam tudi najosnovnejše prilagoditve asan, ki so smiselne glede na vaše gibalne vzorce.

Cenik

SKUPINSKA PRAKSA

Enkratni obisk = 15 EUR

5 obiskov = 65 EUR (velja 2 meseca od dneva nakupa) 

10 obiskov = 120 EUR (velja 3 mesece od dneva nakupa)

INDIVIDUALNA JOGA (v živo ali online)

Enkratni obisk (60 min) = 45 EUR

5 obiskov = 205 EUR (41 EUR/obisk)

10 obiskov = 370 EUR (37 EUR/obisk)

30-MINUTNA GIBALNA ANALIZA (v živo ali online)

Enkraten zakup = 25 EUR

*možen je tudi nakup DARILNIH BONOV (pišite mi na info@jogalnica.si)

Karte so imensko neprenosljive, datumi se ne podaljšujejo, daljša odsotnost se lahko opraviči z zdravniškim opravičilom (karta se v tem primeru podaljša za obdobje zdravniškega opravičila). Če se termin odpove zaradi razloga na moji strani, se kartica podaljša za obdobje moje odsotnosti.

V kolikor se najavite na vadbo in nanjo ne pridete ter odsotnosti ne odpoveste vsaj dve uri pred vadbo, se vam obisk odšteje s kartice.

Praksa joge med šolskimi počitnicami ne poteka.

Cenik velja od 1.9.2023